Door de website te gebruiken stem je in met de onderstaande disclaimer.

Eigen Verantwoordelijkheid.

SpiritCenter en al onze gediplomeerde (relatie, zelfvertrouwen, kinderen, positief, loslaten, bewust zijn) coaches - counsellors en spirituele ( tarot, astrologie, healing, tera mai, dolfijnen healing) consulenten geven je advies en inzichten om jou verder te helpen.

Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de stappen die je gaat nemen.
SpiritCenter is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade in de breedste zin van het woord.

De inhoud van de website van SpiritCenter is met de grootste zorg samengesteld. Het is mogelijk dat de inhoud van deze website onvolledig of onjuist is.

SpiritCenter en al onze gediplomeerde coaches - counsellors en spirituele consulenten zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of effectiviteit van de aangeboden tips, adviezen en informatie op deze website.

Daarnaast kunnen de tips, adviezen en informatie niet een consult of behandeling door een specialist, therapeut of arts vervangen.
Raadpleeg daarom altijd uw arts, therapeut of specialist.

Het gebruik van het inladen, opvragen, raadplegen.
Lezen, bekijken, invullen(formulieren) verzenden, kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken is SpiritCenter niet voor aansprakelijk.

SpiritCenter is niet aansprakelijkheid voor schade die is, of dreigt te worden, toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website van SpiritCenter.

Je dient SpiritCenter wel schriftelijk op de hoogte te brengen van het deponeren van de klacht bij een gediplomeerde (relatie, zelfvertrouwen, kinderen, positief, loslaten, bewustzijn)coach of spiritueel (tarot, astrologie, healing, tera mai, dofijnen healing) consulent.

Door de website te gebruiken stemt je in met deze disclaimer. De uitgever is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden.

Wij staan graag voor jou klaar op een liefdevolle manier met veel respect voor al je persoonlijke vragen en ontwikkelingen.

Liefdevolle groet,
SpiritCenter Team.SpiritCenter


 
Studieboeken-Gemak (TV campagne) (468x60)
SpiritCredits
© SpiritCenter 2024  |  KvK nr: 54310911 | Disclaimer | Privacy verklaring